Tasting Menu

Bestel ons speciale Quarantaine Menu

Zit je in quarantaine omdat je een zeer besmettelijk virus hebt opgelopen? Of heb je jezelf quarantaine opgelegd omdat je zeker wil weten dat je niet besmet wordt? Je hebt Netflix al helemaal uitgekeken en ook je keuken is misschien al leeg. Bij Picnic kun je niet meer bestellen en Jumbo brengt de boodschappen niet meer tot in de keuken. Je kunt niet uit eten en toch verlang je naar een lekker en gezond menu dat een keer niet uit de magnetron komt.

Verse groenten, fruit, vlees vegetarisch of vegan kan allemaal met het Quarantaine Menu van Bart Splithof Cooking in samenwerking met de Walking Chef en Restaurant aan Huis. Natuurlijk kun je voor meerdere dagen bestellen en je koelkast volledig laten vullen door ons met heerlijke en gezonde gerechten.

En dat alles vanaf slechts € 12,50 per persoon! Het wordt een menu vol met vezels en vitamines, zodat je snel weer opknapt en toch het gevoel hebt dat je uit eten bent. Alle ingrediënten zijn duurzaam geproduceerd en biologisch verantwoord. En natuurlijk houden wij rekening met allergieën! Denk je nu: ja dit wil ik en woon je in Zuid-Holland? Neem contact op met Bart Splithof Cooking en wij regelen dat het menu bij je komt op een virusvrije manier. En voor de goede orde doen we er een Coronabiertje bij!