Events Experience

Wat denk jij? Welke ingrediënten heb ik verwerkt in dit gerecht?
Bekijk de afbeelding zorgvuldig en kies jouw ingrediënten!

 

Selecteer de ingrediënten in het gerecht en klik op de knop "dit is het gerecht" om kans te maken op een toegangsbewijs tot de Splithof Experience.
 

Private cooking

Wat is de Splithof Experience?

De Splithof Experience is een once in a lifetime kans. Elke keer opnieuw. Geen avond is hetzelfde en je kan er vanuit gaan dat de smaakexplosies je om de oren vliegen. De avond zit vol verrassingen op en om jouw tafel. Let goed op het decor, niets is wat het lijkt en alles op je bord is eetbaar. Boek jouw kaarten nu!


Prijs

€199

/ persoon

Max. aantal deelnemers

32 personen kunnen een toegangsbewijs ontvangen!

Location

Jaarsveldstraat 77
2546 CL
Den Haag

Het programma

Je wordt ontvangen met een drankje naar keuze. Welkom bij de Splithof Experience!

Het evenement start met een klein hapje. Laat je niet voor de gek houden, dit kleine gerecht heeft een verrassing in petto!

Bij het dinner serveren wij een sauvignon blanc uit 1970 of een rokerige whisky uit 1999. Een smaakcombinatie om niet snel te vergeten.

Je smaakpupillen hebben een flink aantal smaakexplosies te verduren. Tijd voor een korte pauze, een stukje vers brood en een glas rode wijn. Zoals Italianen dat doen!

Tijd voor het toetje! Er is altijd plek voor een toetje. Wordt het chocolade, vanille of toch iets met fruit? Who knows.. nouja, ik weet het al.

Het is tijd om afscheid te nemen. We hebben heerlijk gegeten, genoten van de atmosfeer en lekker gedronken. Drinken en rijden is echter een slechte combinatie die een nare nasmaak kan geven. Regel jij een BOB of taxi?

Contactformulier

Prijs per toegangsbewijs

€ 199,-